Facebook Pixel

Lagerplads til din energi - Leveret i Systainer³

I Festool Systaineren3 er der orden og plads til fire batterier og to batteriladere. Såvel i værkstedet som på byggepladsen har du med et enkelt greb alt det lige ved hånden, som du har brug for til arbejdet med dit Festool akku værktøj.


Festool Systainer³ SYS3 M 187 ENG 18V til batterier og ladere

Lagerplads til din energi - Leveret i Systainer³

I Festool Systaineren3 er der orden og plads til fire batterier og to batteriladere. Såvel i værkstedet som på byggepladsen har du med et enkelt greb alt det lige ved hånden, som du har brug for til arbejdet med dit Festool akku værktøj.


Varenummer (SKU): 577133
lagervare
475,00 kr. 380,00 kr.
Antal:
Beskrivelse
Her er der plads til din energi: 
Festool Systaineren har plads til op til fire batterier og to batteriladere – helt efter dit valg. I den smarte indsats kan du opbevare alle Festool 18V batterier (undtagen Ergo-batteri) og batteriladere sikkert. 

Festool energi med system: Plads til 4 batterier og 2 batteriladere
Festool systaineren har plads til op til fire batterier og to batteriladere – helt efter dit valg. I den smarte indsats opbevares alle Festool 18V batterier (undtagen Ergo-batteri) og -batteriladere sikkert. På den måde kan du sammensætte det ideelle udvalg af energi til drift af dit Festool akku værktøj individuelt. Og har med et enkelt greb alt til værkstedet eller byggepladsen lige ved hånden. Perfekt pakket i Festool Systaineren³.

Styrker og fordele
  • Godt beskyttet: Emballeret i Systainer³ med tilstrækkelig plads til fire batterier og to batteriladere.
  • Individuel sammensætning: Sammensæt selv den perfekte energiforsyning alt efter behov eller anvendelsesformål.
  • Super fleksibel: Det gælder både de store batterier (6,2 Ah/ 5,2 Ah) og de små, kompakte 4,0 Ah- eller 3,1 Ah-batterier – den smarte indsats overbeviser med fleksibilitet til batterier og batteriladere (TCL 6 og SCA 8).
  • Mobil: Pakket i Systainer³ kan energisættet integreres perfekt i bott bilindretningen med henblik på enkel transport fra værkstedet til byggepladsen.
  • Den bedste løsning ligger i systemet: Systainerne³ er kompatible med hinanden og kan forbindes med alle tidligere Systainer-generationer, støvsugere og meget andet systemtilbehør.
  • Til praktisk og ordentlig opbevaring samt transport af op til fire 18 V-batterier (undtagen Ergo-batteri) og Li-ion-batteriladere (TCL 6, SCA 8).

Tekniske data
Antal rum (batterier) 4
Antal rum (batterilader) 2
Systainer-størrelse SYS3 M 187
Mål med fødder (L x B x H) 396 x 296 x 187 mm
Vægt 1,80 kg

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 577133

Festool Systainer³ SYS3 M 187 ENG 18V til batterier og ladere

475.00 DKK