Facebook Pixel

Festool rullebrættet sørger for hurtig frem- og tilbagetransport på arbejdspladsen såvel som på byggepladsen. Festool rullebræt bruges til let transport af Festool Systainer³, Organizer og T-LOC systainere. Rullebræt med 4 robuste greb og 4 styrehjul (heraf 2 låsbare).

Festool Rullebræt SYS-RB

Festool rullebrættet sørger for hurtig frem- og tilbagetransport på arbejdspladsen såvel som på byggepladsen. Festool rullebræt bruges til let transport af Festool Systainer³, Organizer og T-LOC systainere. Rullebræt med 4 robuste greb og 4 styrehjul (heraf 2 låsbare).

Varenummer (SKU): 204869
Fjernlager
675,00 kr. 540,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Festool rullebrættet med intelligent ekstraudstyr. Alle fire store hjul kan drejes 360°. Derved forvandles rullebrættet til en manøvrerbar, mobil underkonstruktion – perfekt til byggepladsen og værkstedet. To af de fire hjul er udstyret med parkeringsbremse. Festool Systainere³, Organizer og Systainer T-LOC kan takket være sammenkoblingen fikseres med det centrale betjeningselement. Andre genstande og materialer kan endvidere nemt transporteres på den plane overflade og kan sikres ved hjælp af gennemføringer til spænderem. De fire robuste greb gør det let at manøvrere og positionere rullebrættet.


100 % mobil

Fire hjul giver mobilitet og hurtighed. For eksempel ved transport af værktøj og materialer over længere veje, parkeringspladser eller store byggepladser. Som følge af den perfekte integration i bilindretningen Bott vario3 er Festool rullebrættet altid lige ved hånden.


Alt sikkert på plads

Fire huller på rullebrættet gør det muligt at anvende remme til at fastholde emner. Den plane overflade gør transport af forskellige genstande og materialer enkel.


Skrider ikke

Det centrale betjeningselement fikserer Festool Systainer³, Organizer og Systainer T-LOC og forhindrer, at de skrider eller vælter under transporten.


Står sikkert

To hjul kan fikseres med en parkeringsbremse. Dermed står Festool rullebrættet fast og sikkert på byggepladsen og i værkstedet.


Stor bæreevne

Med Festool rullebrættet kan Festool Systainere og andre byrder indtil 100 kg flyttes – med minimalt kraftforbrug.


Manøvredygtig over alt

Alle hjul kan drejes 360°. Således kan Festool rullebrættet manøvreres endnu lettere. I fire greb kan rullebrættet desuden bæres på trapper eller over forhindringer.


Tekniske data SYS-RB

BASE 508 x 396 mm

Bæreevne 100 kg

Rulle Ø 100 mm

Vægt 2,9 kg


lev. i karton



Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 204869

Festool Rullebræt SYS-RB

675.00 DKK