Facebook Pixel

Fynske olier Tekstilimprægnering 500ml er et dansk produkt til imprægnering af næsten alle former af stof og tekstil overflader.

Fynske olier Tekstilimprægnering spray 500ml 6120

Fynske olier Tekstilimprægnering 500ml er et dansk produkt til imprægnering af næsten alle former af stof og tekstil overflader.

Varenummer (SKU): 6120500
lagervare
249,00 kr. 199,20 kr.
Antal:
Beskrivelse
Tekstilimprægnering 500ml - Effektiv beskyttelse
Tekstilimprægnering fra Fynske Olier er et dansk produceret produkt, som beskytter nemt og effektivt møbler med stofbetræk og andre tekstiler mod fugt og tilsmudsning. Tekstil imprægneringen kan anvendes på næsten alle former af stof og tekstiler som tekstilbeskyttelse på fx møbler med stofbetræk, tæpper, havehynder, stofhynder, hestedækkener, markiser, parasoller, sejldug, sædebetræk i bilen, bilkalecher, telte, flyverdragte, regntøj, skitøj, silke, nubuch, nylon og ruskind.
Fynske olier Tekstilimprægnering har en stor indtrængningsevne selv efter en maskinvask. Produktet er farveløs, sætter ikke pletter og skjolder på stoffet, og gør ikke stoffet stift.

Anvendelse af Fynske olier Tekstil imprægnering
Fynske olier Tekstilimprægnering giver en usynlig imprægnering og ændrer ikke stoffets naturlige udseende eller åndbarhed. 
Emnet som skal behandles skal være tørt og rent inden påføring.
Anvend en forstøversprøjte i en afstand af ca. 25 cm i et jævnt lag, indtil stoffet er gennemvædet. Vær omhyggelig ved fx syninger og samlinger og især ved skulder og ærmer på udendørstøjet. Disse steder er allermest udsatte i regn og slud. ( gentag evt. behandlingen hvis det er nødvendigt ).
Plast, PVC, teltvinduer m.m. skal straks aftørres med en blød klud, for at undgå fastbrænding.

Forbruget af imprægneringen kan variere, afhængig af stoftykkelse. Imprægneringen er uhærdet og har opnået sin fulde imprægnering efter 2 timer ved 20*C. Herefter er stoffet imprægneret. Du kan teste imprægneringen ved at hælde en smule vand på sofaen. Hvis vandet "perler" på stoffet, er fx sofaen ordentlig imprægneret og klar til brug. Hvis ikke, gentages imprægneringen igen. Emner må ikke foldes, bukkes eller rulles før hærdetiden er udløbet.

Påfør altid Tekstil imprægnering i første omgang på et lille område, på et ikke synligt sted før det påføres på hele overfladen, hvis du er i tvivl om Fynske olier Tekstilimprægnering kan bruges på emnet.

OBS - Anvend kun Tekstilimprægnering fra Fynske Olier udendørs eller i et lokale med god udluftning. Undgå at indånde dampene og brug maske.

Advarsel !! - Brandfarligt. Rygning forbudt. Opbevares utilgængeligt for børn.

Da produktet hærder ved hjælp af luftens fugtighed, emballagen skal altid være tæt og tillukket, samt opbevares tørt og køligt. Holdbarheden ca. 16 måneder. 

Dækevne med Fynske olier Tekstilimprægnering
Dækkeevnen kan beregnes: 100 ml. er ca. 70 g
Cca. gram til M2) til.
 
  • Nylon = ca. 30 g = 50 ml.
  • Polystyren/Bomuld = ca. 30 g = 50 ml.
  • Ren Bomuld = ca. 180 g = 120 ml. 

Tekniske data
Indhold 500 ml.
Farveløs
Tåler frost
Indeholder ingen tungmetaller eller chlorerede opløsningsmidler. 
Økonomisk i brug.
Drivmidlet udgør 4% og imprægneringen 96% af indholdet. 


Skal du vælge lædersofa eller en stofsofa?
Du kender det sikker godt. Du kunne godt tænke dig en stofsofa, men valget faldt til sidst på en lædersofa. Begrundelsen er ofte, at en læder sofa er nemmere at holde og skulle du være uheldig, at spilde et glas rødvin eller en kop kaffe i stofsofaen er den ødelagt. Tekstil imprægnering skulle gerne forhindre dette og sørger for at stofsofaen er modstandsdygtig, hvis du skulle være så uheldig at spilde i den.
På grund af Fynske olier Tekstilimprægnering enestående sammensætning dannes der en usynlig beskyttelsesfilm, som er både vandafvisende og åndbar og giver stoffet en effektiv beskyttelse mod snavs og spild.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 6120500

Fynske olier Tekstilimprægnering spray 500ml 6120

249.00 DKK

Anbefalede produkter