Facebook Pixel

Teknisk Hvid Olie fra Fynske Olier er en medicinsk ren paraffinolie, der er fri for harpiks og syrer. Olien er farveløs, vandklar, lugt- og smagsfri og baseret på paraffinsk baseolie.

Teknisk Hvid Olie kan anvendes til overfladebehandling af indendørs træoverflader, smøring, beskyttelse og pleje af mekanismer, apparater og maskiner i industrien.

Fynske Olier Teknisk Hvid Olie - Klar 20 Liter 6713

Teknisk Hvid Olie fra Fynske Olier er en medicinsk ren paraffinolie, der er fri for harpiks og syrer. Olien er farveløs, vandklar, lugt- og smagsfri og baseret på paraffinsk baseolie.

Teknisk Hvid Olie kan anvendes til overfladebehandling af indendørs træoverflader, smøring, beskyttelse og pleje af mekanismer, apparater og maskiner i industrien.

Varenummer (SKU): 6713025
Fjernlager
1.325,00 kr. 1.060,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Teknisk Hvid Olie - Klar - 20 Liter

Teknisk Hvid Olie fra Fynske Olier er en højtraffineret paraffinolie, som er medicinsk ren. Teknisk Hvid Olie kan anvendes som glidemiddel til plane overflader på metal, samt til pleje og vedligeholdelse af træmøbler og indendørs træoverflader.

 

Olien kan ligeledes anvendes til smøring af instrumenter, apparater og maskiner i industrien.

 

Generelt anvendes olien i industrier og først og fremmest til smøring af maskiner, hvor der er risiko for, at smøremidlet kommer i kontakt med fødevarer (eller dyrefoder). Det kan fx være bagerier, bryggerier eller generelt, hvor der stilles krav om en olie, der har en farmaceutisk eller levnedsmiddelgodkendelse. Desuden anvendes denne olie af maskinproducenter af fødevaremaskiner samt til tågesmøring.

 

Teknisk Hvid Olie er en farveløs, vandklar, lugt- og smagsfri olie baseret på paraffinsk baseolie, som har gennemgået en særlig intensiv raffineringsproces. Produktet opnår en meget høj renhedsgrad og har derfor et bredt anvendelsesområde. På metal forhindrer Teknisk Hvid Olie at meget harpiksholdigt træ, som fx gran og fyr træ, sætter sig fast under maskinbearbejdning.

 

Teknisk Hvid Olie anvendes også som smørelse på savklinger.

 

Bemærk - Produktet er ikke velegnet til overlakering.

 

Brugsanvisning

Sikr, at overfladen er ren for fedt, snavs, voks, polish og sæberester, inden du starter behandlingen. Træet kan rengøres med Fynske olier Trærens og vand, hvorefter træet skal tørre helt. Ryst dunken grundigt før brug. Teknisk Hvid Olie kan påføres med en klud, svamp, rulle eller pensel. Olie på træoverflader, som ikke er absorberet, skal fjernes senest 60 minutter efter påføring. Ikke-absorberet Teknisk Hvid Olie kan efterlade en fedthinde på træoverfladen.

 

Plejebehandling af træ:

  • Påfør olien i et blankt lag på hele overfladen. Brug gerne en pensel eller svamp.
  • Lad olien trække i 10 min.
  • Aftør da hele overfladen med en hvid pad eller fnugfri klud, så den fremstår ensartet mat.

 

Som glidemiddel til metal:

  • Påfør olien i et blankt lag på hele overfladen. Brug gerne en pensel, svamp eller klud.
  • Kan anbefales at give 2 lag, hvis metallet er riflet i overfladen.


Teknisk data

Rækkeevne: Ca. 10 – 50m2 pr. liter.

Tørretid: Lægger sig som en fedthinde.

Før brug: Ryst dunken grundigt før brug.

Påføringsværktøj: Klud, svamp, dyse, dypning eller pensel.

Farve: Klar

Indhold: 20 Liter


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 6713025

Fynske Olier Teknisk Hvid Olie - Klar 20 Liter 6713

1,325.00 DKK

Anbefalede produkter