Facebook Pixel

Finishing Oil bevarer og beskytter træets naturlige glans og kan bruges på alle slags træsorter indendørs. Finishing Oil er udmærket til arbejdsbænke i køkkenet, på spiseborde, bryggers, trædreje-arbejde og alle overflader som kommer i kontakt med madvarer, og hvor der kræves en slidstærk og vandafvisende overflade i køkkenet eller bryggers.


Fynske Olier Finishing Oil - "Danish Oil" 500 ml. 6735

Finishing Oil bevarer og beskytter træets naturlige glans og kan bruges på alle slags træsorter indendørs. Finishing Oil er udmærket til arbejdsbænke i køkkenet, på spiseborde, bryggers, trædreje-arbejde og alle overflader som kommer i kontakt med madvarer, og hvor der kræves en slidstærk og vandafvisende overflade i køkkenet eller bryggers.


Varenummer (SKU): 673500050
lagervare
145,00 kr. 116,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Finishing Oil – "Danish Oil" 500 ml.

Finishing Oil fra Fynske Olier er fremstillet af lyse og rene naturolier og er vores udgave af ”Danish Oil”. Finishing Oil er en naturolie til indendørs brug, til grunding, pleje eller slutbehandling af alle overflader af massivt træ indendørs. Olien kan anvendes på alle bordoverflader af massivt træ som ask, birk, bøg, eg, fyr, kirsebær, mahogni, valnød og lignende hårde træsorter. Finishing Oil er ideel til bordplader, spiseborde, skærebrædder, skåle, fade m.v. som kommer i kontakt med madvarer, og hvor der kræves en slidstærk og vandafvisende overflade i køkkenet eller bryggers. Fynske Oliers Finishing Oil anvendes på ubehandlet eller tidligere olieret træ, hvor man ønsker at give træet en smuk gylden glød. Fynske Olier Finishing Oil er gylden, og når den tørrer, gør den træet lidt mørkere, men bevarer træets naturlige farve.


Finishing Oil er en slidstærk naturolie, som giver et levende, naturligt og varmt udseende og efterlader en silkemat film på træet. Finishing Oil giver træet en overfladebehandling, som er vandafvisende og slidstærk.


Finishing Oil opfylder kravene til fødevarekontaktmaterialer. Før produktet tages i brug, er det vigtigt, at olien hærder 1 uge ved 20°C. Herefter er overfladen klar til kontakt med alle fødevarer i kortere perioder og frisk brød/dej i længere perioder. Brug Finishing Oil fra Fynske Olier regelmæssigt, så giver du træet den optimale finish og bevarer og beskytter træets naturlige glans i træets levetid.


Bemærk - Produktet er ikke velegnet til overlakering.


Brugsanvisning

Sikr, at overfladen er ren for fedt, snavs voks, polish og sæberester, inden du starter behandlingen. Træet kan rengøres med Fynske Olier – Trærens og vand, hvorefter træet skal tørre helt. Ryst dunken grundigt før brug. Finishing Oil kan påføres med en svamp eller pads. Finishing Oil som ikke er absorberet skal fjernes senest 60 minutter efter påføring. Ikke-absorberet Finishing Oil kan efterlade skjolder på overfladen.


Grundbehandling - Dag 1

1. Afslut slibning af overfladen med korn 120-150 og rengør for slibestøv, før oliering.

2. Påfør olien i et blank lag, på hele overfladen. Brug gerne en svamp eller pads.

3. Lad olien trække i 15 min.

4. Aftør da hele overfladen med en hvid pad eller fnugfri klud, så den fremstår ensartet mat.


Færdigbehandling - Dag 2

1. Start behandlingen med at mellem slib overfladen med korn 180-220, og rengør for slibestøv inden oliering.

2. Påfør olien i et blank lag på hele overfladen. Brug gerne en svamp eller pads.

3. Lad olien trække i 15 min.

4. Aftør da hele overfladen med en fnugfri klud, så den fremstår ensartet mat.

5. Undgå at belaste eller spilde på overfladen den første uge efter oliering, før olien er fuldt hærdet.


Plejebehandling:

Daglig rengøring af overflader

• Let snavs: Brug da en hårdt opvredet klud med varmt vand.

• Meget snavs: Anvend da en PH-neutral sæbe, igen med en hårdt opvredet klud.


Årlig pleje af olien, før nedslidning

• Rengør overfladen, så den er fri for snavs og fedt.

• Påfør olien i et jævnt lag med klud eller svamp.

• Lad olien trække i 10 min.

• Aftør da hele overfladen med en fnugfri klud, så den fremstår ensartet mat.


Teknisk data

Rækkeevne: ca. 4 – 12m2 pr. liter.

Tørretid: Tørretid ca. 8 timer. Fuld hærdet efter ca. 7 dage ved 20°.

Før brug: Ryst dunken grundigt før brug.

Påføringsværktøj: Svamp eller pads.

Farve: Natur

Indhold: 1 Liter


Sikkerhedsanvisning:

Klude, svampe o.l. samt slibestøv kan på grund af indhold af ikke-hærdet linolie selvantænde. Disse skal derfor opbevares lufttæt eller i vand. Opbevares utilgængeligt for børn.


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 673500050

Fynske Olier Finishing Oil - "Danish Oil" 500 ml. 6735

145.00 DKK

Anbefalede produkter