Facebook Pixel

Hårdttræsolie fra Fynske Olier er en kvalitetsolie, som kan bruges til grundbehandling og renovering af udendørs havemøbler, vinduer, hegn m.m. i ædeltræ. Hårdttræsolien anvendes som behandling og renovering af fx havemøbler af ædeltræ. Hårdttræsolien er også velegnet til behandling af vinduer og døre samt træterrasser i ædeltræ. Hårdttræsolien beskytter og plejer træet mod klimaets indflydelse, så dit træværk forbliver sundt og stærkt i mange år. Fynske Olier Hårdttræsolie er et utroligt nemt produkt at bruge og fremhæver træets egen struktur flot.

Fynske Olier Hårdttræsolie - Natur 20 Liter 6781

Hårdttræsolie fra Fynske Olier er en kvalitetsolie, som kan bruges til grundbehandling og renovering af udendørs havemøbler, vinduer, hegn m.m. i ædeltræ. Hårdttræsolien anvendes som behandling og renovering af fx havemøbler af ædeltræ. Hårdttræsolien er også velegnet til behandling af vinduer og døre samt træterrasser i ædeltræ. Hårdttræsolien beskytter og plejer træet mod klimaets indflydelse, så dit træværk forbliver sundt og stærkt i mange år. Fynske Olier Hårdttræsolie er et utroligt nemt produkt at bruge og fremhæver træets egen struktur flot.

Varenummer (SKU): 6781025
Fjernlager
3.800,00 kr. 3.040,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Hårdttræsolie Natur 20 Liter

Hårdttræsolie fra Fynske Olier er en udendørs naturolie til grunding, opfriskning, pleje eller slutbehandling af alle udvendige overflader i hårdttræ. Hårdttræsolien kan anvendes på alle overflader af træ såsom jatoba, ipé, nyatoh, shorea, eg, nød, palisander, og lignende hårde træsorter – dog ikke lærk. Olien kan bruges på alle typer af hårdttræ herunder også mahogni, teak og hard wood, som kan være svære at behandle og vedligeholde. Anbefales også til renovering af tidligere oliebehandlede overflader som vinduer, døre, terrasser, træfacader, hegn, m.m. Du kan også bruge Hårdttræsolien som havemøbelolie på sugende overflader.


Hårdttræsolien giver træet en overfladebehandling, der fungerer som en vandafvisende og dybdevirkende imprægnering af træets overflade. Den forhindrer samtidig, at træet udtørrer og revner. Der er fungicider i olien, som beskytter træet imod råd og svampeangreb. Hårdttræsolien er en slidstærk naturolie som giver et levende, naturligt og varmt udseende og efterlader en silkemat film på træet. Hårdttræsolien fremhæver træets naturlige udseende og giver en flot gylden nuance på træet. Brug Hårdttræsolie fra Fynske Olier regelmæssigt og forlæng de udendørs træoverfladers levetid.


Vær opmærksom på, at nyt frisk ædeltræ (teak, mahogni, meranti, nyatoh og andre eksotiske træsorter) indeholder egne naturlige olier i træet. Man bør derfor afrense med Trærens fra Fynske Olier inden oliering.


Brugsanvisning

Sikr, at overfladen er ren for fedt, snavs, voks, polish og sæberester inden du starter behandlingen. Træet kan rengøres med Fynske Olier – Trærens og vand, hvorefter træet skal tørre helt. Ryst dunken grundigt før brug. Hårdttræsolien kan påføres med en rulle, klud, svamp eller pensel.


Hårdttræsolie som ikke er absorberet skal fjernes ellers fordeles senest 20 minutter efter påføring. Ikke-absorberet Hårdttræsolie kan efterlade skjolder på overfladen.


Grundbehandling - Dag 1

1. Afslut slibning af overfladen med korn 120-150 og rengør for slibestøv inden oliering.

2. Påfør olien i et blankt lag på hele overfladen. Brug gerne en pensel, rulle eller svamp.

3. Lad olien trække i 20 min.

4. Fordel derefter olien eller påfør mere olie på de tørre områder, så overfladen fremstår blank i alle 20 min.

5. Aftør derefter hele overfladen med en hvid Pads eller fnugfri klud, så den fremstår ensartet mat.


Færdigbehandling - Dag 2

1. Start behandlingen med at mellem slib overfladen med korn 180-220 og rengør for slibestøv før oliering.

2. Påfør olien i et blank lag, på hele overfladen. Brug gerne en pensel, rulle eller svamp.

3. Lad olien trække i 20 min.

4. Aftør da hele overfladen med en hvid pads eller fnugfri klud, så den fremstår ensartet mat.


Årlig pleje af olien, før nedslidning

• Rengør overfladen, så den er fri for snavs og fedt.

• Påfør olien i et jævnt lag med klud eller svamp.

• Lad olien trække i 10 min.

• Aftør da hele overfladen med en fnugfri klud, så den fremstår ensartet mat.


Teknisk data

Rækkeevne: Ca. 10 – 50m2 pr. liter.

Tørretid: Tørretid ca. 8 timer ved 20°.

Før brug: Ryst dunken grundigt før brug.

Påføringsværktøj: Dysse, valse, klud, svamp, rulle eller pensel.

Farve: Natur

Indhold: 20 Liter


Sikkerhedsanvisning:

Klude, svampe o.l. samt slibestøv kan selvantænde på grund af indhold af ikke-hærdet linolie. Disse skal derfor opbevares lufttæt eller i vand. Opbevares utilgængeligt for børn.


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 6781025

Fynske Olier Hårdttræsolie - Natur 20 Liter 6781

3,800.00 DKK

Anbefalede produkter