Facebook Pixel
Bore-/skruemaskine fra Makita med 4-pols motor, overbelastningsbeskyttelse og indbygget LED-lys. Egner sig specielt godt til montagearbejde, hvor det kan være svært at komme til. 
Makita Bore-/skruemaskine 18V
Bore-/skruemaskine fra Makita med 4-pols motor, overbelastningsbeskyttelse og indbygget LED-lys. Egner sig specielt godt til montagearbejde, hvor det kan være svært at komme til. 
Varenummer (SKU): DDF482Z
Fjernlager
1.387,00 kr. 1.109,60 kr.
Antal:
Beskrivelse

Smart kompakt Makita akku bore-skruemasine med god præcision hvad enten du skal bore eller skrue.


Makita akku bore-skruemaskine DDF482Z 18 Volt er en stærk 2-gears maskine med overbelastningsbeskyttelse og 4-pols motor for bedre strømoptagelse og energiudbytte. Bore-skruemaskinen er meget kompakt og optager et minium af plads, samt Li-ion teknologi som sikrer en høj arbejdskapacitet. Med indbygget LED lys for bedre arbejdsbelysning.
Selvspændende borepatron
Højre-/venstreløb

Makita akku bore-skruemaskine er ideel til fx montage arbejde hvor pladsen er trang.

Leveres uden kuffert, batterier og lader

Medleveret tilbehør
Bælteclips 346317-0

Tekniske data

Batteri Li-Ion
Akku spænding 18 V
 1. gear 0-600 min-1
 2. gear 0-1900 min-1
 Drejningsmoment max. blød 36 Nm
 Drejningsmoment max. hård 62 Nm
 Max. borediameter i stål 13 mm
 Max. borediameter i træ 38 mm
 Borepatron kapacitet 1,5 - 13 mm
 Vibrationsniveau 2,5 m/sek²
 Lydtrykniveau 75 dB
 Lydeffektniveau 80 dB
 Dimensioner (LxBxH) 185 x 79 x 249 mm
 Vægt / målt EPTA  1,7 kg

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*DDF482Z*
Varenummer: DDF482Z

Makita Bore-/skruemaskine 18V

1,387.00 DKK