Facebook Pixel
Stærk 2-gears maskine med overbelastningsbeskyttelse og kompakt udformning. Den har en ladetid på 15min, så du hurtigt kan komme videre med arbejdet. Maskinen vejer kun 1,7kg og er der for handy og nem at arbejde med.  
Makita Slagboremaskine 18V 1,5AH
Stærk 2-gears maskine med overbelastningsbeskyttelse og kompakt udformning. Den har en ladetid på 15min, så du hurtigt kan komme videre med arbejdet. Maskinen vejer kun 1,7kg og er der for handy og nem at arbejde med.  
Varenummer (SKU): DHP453RYJ
Fjernlager
1.939,00 kr. 1.551,20 kr.
Antal:
Beskrivelse
Batteri  Li-ion
Batteri kapacitet 1,5 Ah
Ladetid min. 15
Antal medleverede batterier 2
1. gear 0-400 min-1
2. gear 0-1300 min-1
Slagantal 1. gear 0-6000 min-1
Slagantal 2. gear 0-19500 min-1
Drejningsmoment max. blød 27 Nm
Drejningsmoment max. hård 42 Nm
Max. borediameter i stål 13 mm
Max. borediameter i træ 36 mm
Borepatron kapacitet 1,5 - 13 mm
Vibrationsniveau 2,5 m/sek² 
Lydtrykniveau 83 dB
Lydeffektniveau 94 dB
Dimensioner (LxBxH)  239 x 79 x 227 mm
Vægt / målt EPTA  1,7 kg

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*DHP453RYJ*
Varenummer: DHP453RYJ

Makita Slagboremaskine 18V 1,5AH

1,939.00 DKK