Facebook Pixel
Vicmarc Gevindadapter VM120/150 5/8" hul - Blank
Varenummer (SKU): V00597
Fjernlager
318,00 kr. 254,40 kr.
Antal:
Beskrivelse

Vicmarc gevindadapter til alsidig montering af spændepatroner

Vicmarc vil gerne gøre det nemmest og mest effektivt for dig, der elsker at bruge mange timer i værkstedet på din drejebænk. De har derfor udviklet en del forskellige indsatser, der gør det muligt at tilpasse Vicmarc spændepatroner til de fleste drejebænke på markedet.


Denne gevindadapter måler blank 5/8" hul og passer til VM120/150.


Denne gevindadapter kommer med et skruesæt. som forhindrer adapteren fra at fraskrue sig selv fra spændepatronen, mens du drejer udenpå.


OBS: Når du monterer denne gevindadapter på din spændepatron, skal du sørge for, at skruen ikke er springer frem fra overfladen. Stram adapteren mod spændepatronen og stram herefter skruen.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*V00597*
Varenummer: V00597

Vicmarc Gevindadapter VM120/150 5/8" hul - Blank

318.00 DKK

Anbefalede produkter