Facebook Pixel
Vicmarc Spændepatron VM120 uden bakker M33 x 3.5 (Direct Thread)
Varenummer (SKU): V00284-2
lagervare
2.395,00 kr. 1.916,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Denne spændepatron kan justeres med en T-bar unbrakonøgle. Det gør den mulig at justere med blot én hånd. Samtidig giver den enorm holdekraft som kommer af 5 til 1 rationen af rullemekanismen.

 

Afstivede spændepatroner kan ikke måles i kraft med nogle andre spændepatroner. Du får ikke en spændepatron med stærkere greb end denne. Den aflukkede bagside sikrer konsistent og glidende arbejde ved at forebygge støv fra at komme ind i rullen og de bevægelige dele.

 

Bagklappen er også indekseret til dig som trædrejer, der ikke har et indekseringsplatform på din drejebænk. VM120ens kompakte størrelse gør den ideel til at bruge på drejebænke med en kapacitet på 500mm eller mindre.


Spændepatronen indeholder:

8 x bakkeskruer

1 x 4mm T-Bar unbrakonøgle

1 x 10mm T-Bar unbrakonøgle

1 x Træskue

1 x Brugermanual


VM120 Specifikationer

Diameter 136mm

Åben fra 55mm til 110mm 

Vægt 3.9kg

50mm udvidelse på kæber


M33 x 3.5Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*V00284-2*
Varenummer: V00284-2

Vicmarc Spændepatron VM120 uden bakker M33 x 3.5 (Direct Thread)

2,395.00 DKK

Anbefalede produkter