Facebook Pixel
Vicmarc Bakkesæt VM 90/100 til skåle op til 385mm
Varenummer (SKU): V00641
lagervare
1.330,00 kr. 1.064,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Dette Vicmarc Bakkesæt til skåle tillader dig at montere forskellig størrelse skåle, til når du skal færdiggøre bunden på din skål. Når du skal fastgøre skålen, holdes den i kanten enten invendigt og ud eller udvendigt og ind. Der er 8 bløde plastikknopper, der holder skålen på plads uden at skade den.


Størrelsen på bakken indikerer den maksimale diameter på den størrelse skål, der kan monteres på bakken. For eksempel kan en 385mm skål bakke holde en 385mm skål osv.
Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: V00641

Vicmarc Bakkesæt VM 90/100 til skåle op til 385mm

1,330.00 DKK

Anbefalede produkter