Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Vicmarc Bakkesæt VM 90/100 med hajkæber 55mm
Varenummer (SKU): V00654
lagervare
725,00 kr. 580,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Dette bakkesæt med hajkæber har takkede indre og ydre overflader. Disse udvidede hajkæber tilbyder et fast greb. De holder dine emner meget mere sikkert på plads end standard bakker. De er meget nemmere at bruge og giver et bedre greb om dit emne end de traditionelle bakker, der bruges til at dreje lange emner.

 

De størrelser, der er vist på billede 2, indikerer størrelsen, når bakkesættet former en fuld og komplet cirkel. VM90 og VM100 giver cirka 38mm udvidelse udover de viste størrelser.Bakkesæt med hajkæber dimensioner:

Beskrivelse     A                    B           C        Del No.

Shark 55mm     42mm   55mm   33mm       V00654
Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*V00654*
Varenummer: V00654

Vicmarc Bakkesæt VM 90/100 med hajkæber 55mm

725.00 DKK

Anbefalede produkter