Facebook Pixel

Axminster SK80 Clubman Spændepatron T04 1" x 8tpi er fremstillet af en enkelt enhed af rustfrit stål, der minimerer vibrationer under brug. 

Axminster SK80 Clubman Spændepatron T04 1" x 8tpi

Axminster SK80 Clubman Spændepatron T04 1" x 8tpi er fremstillet af en enkelt enhed af rustfrit stål, der minimerer vibrationer under brug. 

Varenummer (SKU): AX504546
Fjernlager
1.265,00 kr. 1.012,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Patronen er en opgradering til vores altid populære K8 Clubman spændepatron, og produceres nu af ét stykke rustfrit stål. SK80 bruger Axminster SafetyJaw tilbehørskæber, der har afrundede hjørner og kommer med en nøgle til spændepatronen. SK80 kommer med to gevindstørrelser.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX504546*
Varenummer: AX504546

Axminster SK80 Clubman Spændepatron T04 1" x 8tpi

1,265.00 DKK

Anbefalede produkter