Easyscribe til præcist markeringsarbejde

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Easyscribe er mere end bare ét værktøj

Har du prøvet det før? Du er i gang med en arbejdsopgave og skal markere, hvor du skal skære næste gang. Men samtidig skal du holde et emne væk fra stedet, så du kan markere. Hvad gør du så? Du bruger Easyscribe! Easyscribe er nemlig to stykker værktøj i en, der er fuldt operationel med én hånd. Du kan altså nemt markere eller skrive på et materiale, selvom du står i en akavet position eller kun har én hånd fri.

Easyscribe har mange gode fordele

Den smarte Easyscribe er udviklet til den seriøse tømrer, der sætter pris på godt værktøj. Med denne kombinerede skriver og markør kan du som tømrer eller privatperson nemlig være sikker på, at dine markeringer bliver helt præcise. Så kan du koncentrere dig om at udføre dit arbejde så godt som muligt. Easyscribe er et håndholdt skrive- og markeringsredskab, der kan bruges til at markere eller skrive på ting som dørkarme, lister, gulv, vindueskarme og markere afstande. Med Easyscribe kan du sikre, at dine markeringer er alt mellem 1mm til 40mm takket være den flexible arm. Med de forskellige justeringsmuligheder er du sikret præcis måling, nem håndtering og god sikkerhed.

Easyscribe hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola sætter vi pris på smart, effektivt og godt værktøj. Jo nemmere og smartere vi kan gøre arbejdet for vores kunder, jo gladere er vi. Derfor er vi også glade for at kunne præsentere dig for Easyscribe. Her får du nemlig et smart stykke værktøj, der kan gøre simple opgaver som markering lidt nemmere og mere præcist. Selvom det måske er en simpel opgave, har den stor betydning for, at dit arbejde bliver helt lige.

Læs mere
Læs mindre