Planet Plus - Værktøj med øje for kvalitet

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Over 30 års erfaring inden for kvalitetsværktøj og trædrejning

Planet Plus har over 30 års erfaring inden for kvalitetsværktøj og trædrejningstilbehør, der bliver designet og fremstillet i Storbritannien. Planet Plus sætter en ære i at tilbyde kvalitet og værdi for pengene og har altid den professionelle trædrejer i tankerne ved fremstilling af deres produkter. Planet Plus udvider løbende deres sortiment, for at leve op til kundernes behov.

Planet Plus har et unikt udvalg af professionelt værktøj til både professionelle håndarbejdere og gør-det-selv-entusiaster, lige fra træbearbejdningshåndværktøj til limklemmer, spændeværktøjer og slibeprodukter.

Planet Plus tilbyder produkter inden for træbearbejdning, trædrejning, tilbehør til drejning af kuglepenne, klemmer, slibning og sikkerhedsudstyr. Her vil du b.la. kunne finde ansigtsvisir, forklæder, værktøjsbælter, stigespænde, beskyttelsesbriller og meget mere.

Kuglepen Kits

Leder du efter fede trædrejningsprojekter? Med Kuglepenne Kits fra Planet Plus kan du fremstille egne, personlige kuglepenne i forskellige farver og mønstre. Fremstil kuglepenne, hvor kun fantasien sætter grænser.

Måleværktøj

Det er vigtigt at have det helt rigtige måleværktøj, der passer til den type opmåling, du skal lave. Det er ligeledes yderst vigtigt, at kunne aflæse den præcise afstand og få den helt rigtige vinkel. Planet Plus tilbyder et bredt udvalg af bl.a slibemålere, vinkelmålere og snedkervinkler. Med Planet Plus kan du få opfyldt dit behov for måleværktøj.

Planet Plus hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af produkter fra Planet Plus, der altid leverer i høj kvalitet. Vi fører flere forskellige typer værktøj og grej til trædrejning. Du finder et stort udvalg af slibeprodukter, måleudstyr, spændeværktøjer eller trædrejningstilbehør til forskellige typer arbejdsopgaver. Med vores sortiment fra Planet Plus kan du helt sikkert nå i mål med dine arbejdsopgaver.  

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra Planet Plus eller har du andre spørgsmål om værktøj? Så er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en e-mail til info@dorchdanola.dk. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

 

Læs mere
Læs mindre