Carhartt

Dorch & Danola tilbyder et stort udvalg af arbejdstøj, og fører blandt andet mærket Carhartt. Vores store sortiment består af både arbejdstøj og fritidstøj. Carhartt er blandt de mest populære mærker på markedet, og er konstrueret til at klare selv de hårdeste opgaver. Hos os finder du et spændende udvalg af både arbejdsjakker, arbejdsbukser, jeans, skjorter og meget andet. Herunder finder du information om udvalgte Carhartt beklædningsgenstande.

Carhartt arbejdsbukser
Det er vigtigt at din påklædning er praktisk og slidstærkt når du skal udføre arbejdsopgaver på en byggeplads eller andre steder. Uanset om du har brug for arbejdsbukser i kraft af dit erhverv, eller blot værdsætter kvalitet når du for eksempel ordner praktiske opgaver derhjemme, vil du helt sikkert få stor glæde af arbejdsbukser fra Carhartt. Vælg for eksempel modellen Denim Multi Pocket Tech, der er fremstillet af 100% bomulds denim med forstærkning. Bukserne har tredobbelte syninger for ultimativ holdbarhed samt mange lommer til opbevaring af værktøj.

Carhartt veste
I forbindelse med udendørs arbejde er det vigtigt at være klædt på til lidt af hvert. En vest kan være en god løsning til overgangsmånederne, da veste holder dig varm, men uden at være for meget. Modellen Brookville Black er fremstillet i et let nylonmateriale, den er vandafvisende og udstyret med mange praktiske lommer. På den måde kan du holde styr på dit værktøj, din mobil og andre genstande. En vest kan bruges sammen med en masse andet tøj, for eksempel en Carhartt sweatshirt eller t-shirt. Det er ofte en fordel at iføre sig mange lag, da du nemt kan tage de yderste lag af, hvis det bliver for varmt.

Carhartt tasker
Udover tøj, finder du hos Dorch & Danola også tasker af mærket Carhartt. De fås i forskellige modeller og størrelser. Vælg mellem både rygsække, rejsetasker og computertasker. Alle tasker er slidstærke og praktiske.

Vi tilbyder hele Carhartt's sortiment af arbejdstøj.

Læs mere
Læs mindre

1 til 24 af 120

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 120

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5