Festool SystainerMania 18 - Stort udvalg til billige priser!

 Festool systainerMania 18 - Stort udvalg til billige priserOrganisere og transportere med systainere fra Festool og få bedre ordren, bedre overblik & bedre indretning!

Hos Dorch & Danola finder du ikke noget med køb 4 for 3, men kun billige systainere... her kan du købe lige hvad du har brug for af Festool systainere og tilbehør til transport og indretning af kasserne.

Festool systainer kampagnen er gældende hos Dorch & Danola i perioden 01.12.2018 til og med 31.12.2018.

Her på siden har vi samlet et overblik over det store udvalg af billige Festool systainere og tilbehør, som er med i Festool SystainerMania 18 kampagnen hos Dorch & Danola. 

Festool gratis batteri & systainer kampagne 2018


Festool SYSTAINERE - Nye måder at holde orden på!
Perfekt og transportsikker opbevaring af smådele og håndværktøj. Vedvarende orden, perfekt oversigt, fleksible moduler. Stor tidsbesparelse, mindre håndtering, besvær og gåen frem og tilbage. Nem transport med alt samlet ét sted. Professionel fremtræden hos kunden.

Festool mobilitet
Kunsten er at have, det rigtige udstyr på rette sted. Det er noget, som enhver håndværker kæmper med i dagligdagen. Vanskeligheder med at parkere, udfordret til at bringe alt udstyr, værktøjer og støvsugere til arbejdspladsen. Med både et bredt og dybt systainer sortiment, gør Festool det muligt at strømline hverdagen, skåne ryggen, skabe orden og opnå mere effektivitet i hverdagslivet!


Husk også at se vores kampagnetilbud "Køb 1 Festool 18V akku maskine og få 1 stk. Festool batteri 18V 5.2 GRATIS" her!

 

Læs mere
Læs mindre

1 til 24 af 69

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 24 af 69

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3