Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
AEG Klinger til multiværktøj og oscillerende værktøj

AEG Klinger til multicuttere

AEG Klinger er til oscillerende multiværktøj og har en universal klingeoptagelse, hvilket gør AEG klinger kompatible med de fleste mærker af oscillerende værktøjer. Med en multicutter har du mulighed for at udføre rigtigt meget forskelligt arbejde. Maskinen kan bruges til at save, slibe, fræse, file og skrabe i stort ste alle slags materialer.  En multicutter kan monteres med en række forskellige tilbehør og dermed benyttes til utallige formål. 

AEG Klinger hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes en masse forskellige klinger til multiværktøj fra AEG. Du kan både købe dyksavklinger, fugeklinger og segmentklinger, og du kan også købe sæt med mange slags klinger. Var det ikke lige klinger til multicuttere, du var på udkig efter, så tilbyder vi også et stort udvalg andet tilbehør fra AEG. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra AEG eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.