Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
ONE KEY maskiner fra Milwaukee

ONE-KEY

ONE KEY systemet af Milwaukee er verdens første digitale styresystem til professionelt elværktøj. Systemet består af markedsledende værktøjselektronik, der hænger sammen med et web- og app-kontrolleret styresystem. Denne kombination vil give alle der bruger dette system et ekstremt højt niveau af information og kontrol. Oplev et helt nyt niveau af produktivitet på din arbejdsplads.

ONE-KEY skaber løsninger

Dette system tilbyder revolutionære løsninger til en masse problemer og frustrationer som der ikke tidligere har fundet løsninger på. ONE-KEY appen blev lanceret i februar 2016, og siden er der kommet en lang række smarte features og egenskaber til appen. Disse inkluderer værktøjsbeholdnings-featuren, værktøjsrapportering og ikke mindst værktøjskontrol. Alle disse funktioner har til formål at gøre arbejdsdagen let og effektiv for dig som bruger. Den nyeste opdatering til den gratis app er den smarte værktøjslokaliseringsfunktion, der kan spore dit værktøj. Denne funktion betyder at du kan få fuldt overblik over hvor alt jeres ONEKEY værktøj befinder sig på ethvert givet tidspunkt. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af ONE-KEY maskiner eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee boremaskineMilwaukee plæneklipper og Milwaukee sømpistol.