Axminster Craft maskiner

2 vare(r)

pr. side

Craft maskiner fra Axminster

Axminster Craft-kollektionen er specifikt udviklet til at imødekomme kravene fra dedikerede skabere, der bruger timer på at hæve deres håndværk.

Disse maskiner er designet til at være langvarige med ydeevne og funktioner, der overskrider maskiner på indgangsniveau, der giver dig mulighed for at opnå perfekte resultater til dit projekt hver gang. 

Craft maskiner hos Dorch & Danola

I denne kategori finder du et større udvalg af maskiner fra Craft-serien, der altid er i top kvalitet. Her på siden finder du blandt andet søjleboremaskiner, bænkslibere, drejebænke og meget andet. Var det ikke lige maskiner fra Craft-serien, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre maskiner fra Axmimster. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra Axminster eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til info@dorchdanola.dk. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Læs mere
Læs mindre