Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Axminster Folde- & rullebukke

Folde- & Rullebukke fra Axminster 

Foldebukken har mange anvendelsesmuligheder og er ideel til at aflægg et et træ eller plader for at bearbejde dem. Med en foldebuk opnår du den rette arbejdshøjde til et bedre arbejdsmiljø. Foldebukken kan ligesom rullebukken også anvendes som ekstra bord ved siden af din maskine, så du kan forarbejde emnet optimalt. 

Axminster Bor hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af folde- & rullebukke fra Axminster, der altid leverer i høj kvalitet. Vi fører flere forskellige typer af  rulle- og foldebukke til forskellige typer arbejdsopgaver fra Axminster. Var det ikke lige en rullebuk eller en foldebuk, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andet tilbehør fra Axminster. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra Axminster eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.