Makita - El-værktøj - Dyksav

Filter

3 vare(r)

pr. side

Makita dyksave med ekstra finesser

Med føring i skinnen (føringsskinnen) forhindrer dyksaven fra Makita i at vælte ved vinkelsnit.

Makita dyksav har det, andre dyksave mangler. Nemlig anti-kip. Det vil sige, at dyksaven ikke kan vælte ved vinkelsnit på grund af det nyudviklede anti-kip beslag og føringsskinne. Føringsskinnen holder saven i den korrekte stilling og muliggør samtidig let løb og flydende skærebevægelser. Føringsskinnen kan også bruges til save fra de fleste andre producenter fx Festool.

Negative vinkelsnit

er en anden god ting ved Makita dyksaven SP6000. Med et vinkelsnit på -1 grad er det nu muligt at udføre et lystæt snit for eksempel på paneler og ved samling af plader. Og dyksaven bliver nøjagtig på stregen uden ekstra indstilling.

Dyksaven har forvalg på 0 - 48 grader eller 0 - 45 grader snit, og funktionen for bagudsnit returnerer automatisk til udgangspositionen. Indstillingen sker via savens betjening for hurtigvalg.

Snit til kant 
er heller ikke længere være et problem med SP6000. På grund af dyksavens kompakte design er afstanden fra yderkanten til beskyttelseskappen nu kun 18 mm. Dyksaven har desuden dybdeanslag for et renere snit fri for grater. Den særlige konstruktion sikrer præcise vinkelsnit, fordi snitaksen ved alle indstillinger bliver på nøjagtig samme position på maskinen.

Foruden den bløde opstart reguleres dyksavens omdrejningstal præcis efter opgaven. Det sker ved hjælp af en enkel drejekontakt.

Makita SP6000 har skridsikre greb, en kraftfuld 1.300 W motor med blød opstart.

Makita dyksav SP6000 fås med forskelligt udstyr til håndværkere. Dyksaven leveres også i en komplet udgave SP6000K1 eller SP6000+Q311 med føringsskinne og systainer. Se de forskellige modeller her på siden.

 

Læs mere
Læs mindre