AEG Rundsave

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Rundsav med forskellige funktioner

Rundsaven er an allround maskine, der kan anvendes til mange forskellige materialer. Rundsaven kan indstilles i dybden alt efter det materiale den bruges i, og til hvilke formål. Det er en robust sav og fås i mange forskellige størrelser og med forskellige funktioner, klinger og skæredybder. Oftest kan der tilsluttes en støvsuger og der leveres typisk et parallelanslag til at styre saven med. Desuden findes, der er et stort udvalg af tilbehør til rundsaven. De fleste rundsave er lette og kompakte, hvilket betyder, at du har nemt ved at opbevare den. 

AEG Rundsave hos Dorch & Danola

Rundsave fra AEG er værktøj i den højeste kvalitet. Her på siden finder du et udvalg af AEGs bedste rundsave til de bedste priser. Rundsavene fra AEG har mange egenskaber og er optimeret til mindste detalje for at dække dine behov. Var det ikke lige rundsave, du var på udkig efter, så tilbyder vi også et stort udvalg af andre maskiner fra AEG. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra AEG eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til info@dorchdanola.dk. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Læs mere
Læs mindre