Axminster Rider - Høvle, mejsler m.m

1 til 16 af 88

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rider fra Axminster

Rider er et af Axminsters eget mærker. Rider besklftiger sig primært med høvle, stemmejern, mejsler m.m. Hos Dorch & Danola findes dette store udvalg af Axminster Rider, der leverer i høj kvalitet. 

Herunder kan du læse nærmere om de propdukter, du kan finde i denne kategori. 

Høvle

Hver høvl er designet og udviklet af Axminster. Fra håndtagene til knivene er alle dele prøvet og testet for at give dig den bedste ydelse fra din høvl.

Med alle de tilgængelige høvltyper er hver af dem fremstillet af høj kvalitet, der er stålbart jern, der har høj styrke, er slagfast og langt mindre udsat for korrosion end almindeligt støbt gråjern.

Mejsler

Et mejsel er et fladt, sekskantet eller ottekantet stålværktøj. Mejslet har mange anvendelsesmuligheder og bruges til bearbejdning af sten, metaller eller træ. Det er et uundværligt stykke håndværktøj, når det gælder til nedbydning eller fjernelse af materialer. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra Axminster eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til info@dorchdanola.dk. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Læs mere
Læs mindre