Hækkeklippere & kantklippere fra Matika

En hækkeklipper fra Makita, er altid et sikkert valg, hvis du skal have en ny hækkeklipper. Makita er et kundedrevet firma, som altid tænker på kunden når de producerer deres produkter. Dette kan du altid mærker når du har et værktøj fra Makita i hånden, så vil det føles skræddersyet til din hånd.

Stort udvalg af Makita hækkeklippere

På denne side, vil du finde vores kæmpe udvalg af forskellige Makita hækkeklippere og kantklippere. Vi har hos Dorch & Danola alle de forskellige typer af hækkeklippere, samt hækkeklippere i mange forskellige prisklasser. Så ligegyldigt om du er professionel håndværker eller gør-det-selv-mand, så har vi helt sikkert også en hækkeklipper til dig.

Hvilken Makita hækkeklipper skal du købe?

Når du skal købe en hækkeklipper, så findes der overordnet 3 forskellige typer af hækkeklippere. Disse typer er:

  • Benzin hækkeklippere
  • Akku hækkeklippere
  • Elektriske hækkeklippere

Herunder kan du læse end kort beskrivelse af alle disse. Er du interesseret i en speciel type hækkeklipper, så kan du blot klikke på typen, og så vil du blive navigeret ind på vores side, hvor vi har meget mere information om den pågældende type.

Benzin hækkeklipper

En benzindrevet hækkeklipper, kører ved hjælp af benzin. Denne type hækkeklipper er et godt valg til dig som har nogle meget tykke og robuste hække, da den har den kraftigste klippekraft. Denne type hækkeklipper, er især et godt valg til den professionelle gartner, som altid vil være klar på alle udfordringer.

Læs meget mere og se hele vores udvalg af benzindrevne hækkeklippere her.

Akku hækkeklipper

En akku hækkeklipper, har et genopladeligt batteri, som du kan tage af og på. Dette giver dig en hækkeklipper som er let og praktisk. Denne type hækkeklipper, passer især til personer med en hæk som er lang eller til dem som har et kolonihavehus eller sommerhus og derfor gerne vil have den med derhen.

Læs meget mere og se hele vores udvalg af akku hækkeklippere her.

Elektrisk hækkeklipper

Den sidste type af hækkeklippere, er en elektrisk hækkeklipper. Denne type hækkeklipper, køre på strøm, så du skal være i nærheden af en strømkilde, når du benytter den. Fordelen ved at vælge en elektrisk hækkeklipper, er at den er utrolig let at betjene. Du skal ikke være bange for at den løber tør for hverken strøm eller benzin.

Den nemme betjening ved en elektrisk hækkeklipper, gør den til den ideelle hækkeklipper, til ældre personer, personer som har rygskader eller lign.

Læs meget mere og se hele vores udvalg af elektriske hækkeklippere her.

Dette var en kort beskrivelse af de vigtigste punkter som du skal overveje, når du vælger hvilken type af hækkeklipper du vil købe. Er du stadig i tvivl? Så kan du her læse vores guide: ”Sådan vælger du den rigtige hækkeklipper”.

Vil du gerne se dine varer inden du køber?

Hvis du gerne vil se dine varer inden du køber, så kan du på vores 1500 km2. store showroom og butik i Odense, få lov til dette.

Hent selv eller få din hækkeklipper leveret

Når du køber værktøj fra Makita hos Dorch & Danola, kan du altid selv vælge, om du vil have dit værktøj leveret, eller om du selv vil komme og hente det, på vores lager i Odense.

Kontakt os

Sidder du, efter at have læst det ovenstående, stadig med et spørgsmål, som du ikke har fået besvaret? Så er du altid velkommen til at ringe på 66 15 50 40 eller skrive en mail på [email protected]. Så vil en af vores mange eksperter, få besvaret dit spørgsmål hurtigst muligt.

Læs mere
Læs mindre

1 til 24 af 25

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 24 af 25

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2