Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Trykluft skraldenøgle

Trykluft skraldenøgler til møtrikspænding

En skraldenøgle eller -nøgle bruger en mekanisme, som gør det muligt for et gaffelhoved eller et ringhoved at dreje en fastgørelsesanordning i den ene retning, men ikke den anden, mens den stadig er monteret på fastgørelsesanordningens hoved. 

Trykluft skraldenøgler hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af trykluftværktøj til enhver arbejdsopgave. Vi tilbyder trykluftværktøj fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt FestoolTjepSencoFerax m.fl. Vi tilbyder mange forskellige slags trykluftmaskiner, heriblandt sømpistolerboremaskinerslagnøgler og mange flere, så var det ikke lige en trykluft skraldenøgle, du var på udkig efter? Så har vi helt sikkert det rette værktøj til dig. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige trykluftværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.