Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Hope drejejern (Brand)

Drejejern fra Hope Woodturning

Simon Hope, der allerede som 11-årig startede med at arbejde på en drejebænk, har med al sin erfaring som professionel trædrejere udviklet værktøjer, der er lette og sikre at bruge og fremstiller en perfekt overflade. Hope Woodturing-serien inkluderer værktøjer til drejning af tværgående træ og langt træarbejde, såsom skåle, plader, lysestager, skriveredskaber eller salt-/peberkværn. Men frem for alt værktøjer til at dreje hule former som dåser og vaser. Endelig tilbyder Hope også overfladebehandlingsværktøjer såsom slibehjælpemidler som Pro Sander. 

Hope Drejejern fra Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af drejejern fra Hope Woodturning. Vi tilbyder disse drejejern, som er af højeste kvalitet, så du altid har et godt drejejern lige ved hånden, når du skal dreje dit emne. Selvom der er mange forskellige typer og stilarter af drejeværktøj vil afhænge af størrelsen og typen af det producerede arbejde, hvilket drejejern du bør vælge. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige drejejern til træarbejde eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.