Køb græstrimmer fra Makita hos Dorch & Danola

Filter

9 vare(r)

pr. side

Makita græstrimmer

Kunne din have godt bruge en kærlig hånd? Og er der områder af haven, som du har svært ved at komme til? Så bør du overveje en græstrimmer fra Makita. Med en græstrimmer får du en mobil græs beskærer, der hurtigt giver synlige resultater. Havearbejdet bliver pludselig betydeligt sjovere, og du vil opleve en have, som du med stolthed viser frem til familie, venner og bekendte. Du finder alle vores græstrimmere herunder.

Hvad er en græstrimmer?

En græstrimmer er en maskine til havearbejde på områder, hvor en plæneklipper ikke kan komme til. Det kan eksempelvis være tæt på træer, omkring højbede, ved stensætninger, hække eller buske. Græstrimmeren er et aflangt værktøj med en roterende nylon- eller ståltråd i bunden. Tråden roterer med høj hastighed og hakker derved græsstråene over, så din have får det sidste finish. Græstrimmeren er velegnet til at tage de sidste irriterende græsstrå, men hvis du skal igang med et kraftigt buskads, så bør du kigge på vores buskryddere fra Makita her.

En græstrimmer fra Makita er hemmeligheden til en flot have. Du vil opleve en præsentabel have, som du bliver stolt over at vise frem, og dit havearbejdet bliver betydeligt nemmere. Vores græstrimmere er støjsvage, så du undgår at blive upopulær blandt naboerne. Derudover er de vibrationssvage, hvilket kan være en stor fordel, hvis du skal arbejde i længere tid. Du undgår derfor en konstant rysten og kan fokusere på havearbejdet uden at irritere naboerne.

Vælg din Makita maskine med omhu

Inden du køber en græstrimmer, så bør du spørge dig selv, hvilken type arbejde du skal udføre, Hvilken form for vegetation du skal kunne trimme, Hvor ofte du kommer til at bruge maskinen og hvor lang tid ad gangen? Dette er relevante spørgsmål, idet de bliver udslagsgivende i forhold til, hvilken maskine du bør vælge. Vi har for eksempel græstrimmere uden ledninger, hvilket kan være en stor fordel, hvis du har behov for en maskine med høj mobilitet. Derudover har vi græstrimmere fra Makita med forskellig motorkraft, så du kan få udført dit arbejde, uanset hvor stort dit behov er.

Vi foretager også service af din græstrimmer

Hvis du allerede ejer en græstrimmer fra Makita, så har vi et værksted som foretager reparation. Vi har reservedele til din maskine, så du hurtigt får din græs beskærer tilbage i form. Hos Dorch og Danola får du altid hurtig levering og produkter til faste lave priser. Hvis du ønsker mere information omkring vores produkter eller vores services, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller sende en mail til info@dorchdanola.dk.

Læs mere
Læs mindre