Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Hamlet drejejern (Brand)

Drejejern fra Hamlet 

Hamlet Drejejern er fra Sheffield, England, der har produceret kvalitetsværktøjer i lang tid, men i traditionen for denne berømte værktøjsudviklingsby havde de produceret disse for andre. Virksomheden er nu en del af Henry Taylor-gruppen og har bragt denne tradition for ekspertise og erfaring til den række værktøjer, der nu markedsføres under Hamlet-mærket.

Hamlet drejejern hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af drejejern fra Hamlet. Vi tilbyder disse drejejern, som er af højeste kvalitet, så du altid har et godt drejejern lige ved hånden, når du skal dreje dit emne. Selvom der er mange forskellige typer og stilarter af drejeværktøj vil afhænge af størrelsen og typen af det producerede arbejde, hvilket drejejern du bør vælge. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige drejejern til træarbejde eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.