Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Henry Taylor drejejern (Brand)

Drejejern af Henry Taylor 

Acorn-værktøjer er verdenskendte og er blevet lavet af Henry Taylor Tools siden 1834 og kombinerer den traditionelle stolthed og færdigheder fra disse fjerntliggende dage med hjælpemidlerne til moderne teknologi. Kun stål af bedste kvalitet bruges, kombineret med avanceret varmebehandling, for at sikre, at det fineste af skærene ikke kun opnås, men også opretholdes.

Henry Taylor mener, at kun håndsmedningsmetoden, der er brugt af "Acorn" -håndværkere, kan fremstille det korrekt formede blad med de bedste metallurgiske kvaliteter. Kun Henry Taylors unikke kombination af traditionel dygtighed, individualiseret produktion, Sheffields bedste stål, overlejret med den nødvendige teknologi, kan producere den brede vifte af værktøjer med præcision i form og fremragende forkant, der kræves af dygtige træskarvere over hele verden.

Henry Taylor Drejejern hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af drejejern fra Henry Taylor. Vi tilbyder disse drejejern, som er af højeste kvalitet, så du altid har et godt drejejern lige ved hånden, når du skal dreje dit emne. Selvom der er mange forskellige typer og stilarter af drejeværktøj vil afhænge af størrelsen og typen af det producerede arbejde, hvilket drejejern du bør vælge. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige drejejern til træarbejde eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.