Maskiner til træ - fra Metabo

1 til 16 af 28

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Maskiner til træ - fra Metabo

Står der en større semi-stationær maskine til træ på ønskesedlen? Så er du endt det rigtige sted.

I vores Metabo Maskiner til Træ-kampagne finder du nemlig en masse stærke maskiner fra Metabo. Maskinerne er af den lidt tungere kaliber som fx bordrundsave, afrettere, tykkelseshøvle, kap-/geringssave, støvsugere, arbejdsborde, spånsugere og båndsave. Alt sammen høj kvalitetsmaskiner til det større arbejde med træ, fra det tyske, professionelle mærke Metabo.

Metabo er en tysk værktøjsproducent, der leverer til bl.a. professionelle håndværkere i hele verden. Kendetegnet ved Metabo er bl.a. at deres maskiner er enormt slidstærke og holder i mange år.

Gratis fragt, når du køber en udvalgte maskine fra Metabo

Lige nu får du oven i købet gratis fragt, når du køber en maskine fra Metabo. Når din indkøbskurv indeholder mindst én udvalgt maskine fra Metabo, sender vi den og alt andet grej fra Metabo fragtfrit, uanset om det er beskyttelsesbriller, bitsæt, bor eller andet. Så længe det er fra Metabo.
Hvis du putter andet end Metabo i kurven, kommer der fragtgebyr oveni.

Tilbuddet om fragtfri levering gælder, når du bestiller til hjemmelevering eller erhverv (altså ikke levering til pakkeshop), og uanset hvor stor din pakke er. Pallevarer inkluderet.

Læs mere
Læs mindre