Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Høvlebænke & tilbehør

Høvlebænke og tilbehør

En høvlebænk er snedkeren og tømmerens arbejdsbord. Høvlebænkens formål er at holde råemner fast mest de f.eks. bliver høvlet, bearbejdet med stemmejen eller noget helt tredje. Disse råemner kan både være glatte og rå. Et andet formål høvlebænken har, er at kunne holde mere eller mindre forarbejdede emner sammen tl f.eks. under bearbejdning af skuffer, reoler, stole. Høvlebænke er udviklet til den krævende håndværker, som ønsker at få en robust og stabil høvlebænk. Høvlebænke fra Sjøberg er utrolig flot og er med en kraftig massiv bordplade og ekstra stærk skruestikke.

Høvlebænke hos Dorch & Danola

Udover vores store udvalg af høvlebænke, tilbyder vi også diverse tilbehør. Endnu engang har den svenske producent Sjøberg tilføjet markedet en praktisk og funktionel løsning, nemlig smarte skabe, som kan placeres under høvlebænkene. Denne løsning er god hvis du mangler plads eller hvis du blot vil udnytte al pladsen i dit værksted. Med et skab under høvlebænken, får du pludselig et yderst praktisk arbejdsbord med plads til dit værktøj i de flotte bøgetræsskabe- og skuffer. Sjøberg har udviklet forskellige skabe, der hver især passer til en af Sjøbergs høvlebænke.

Værkstedsinventar 

Mangler du inventarer til dit værktsted for at skabe overblik og orden over dit værktøj? Så er du kommet til den rette kategori. Vi tilbyder værkstedsinventar fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt FestoolRaacoTeng ToolsScheppach og mange flere. Vi har alt til værkstedet fra arbejdsstationer, skuffer og skabe til orden til transportudstyr til stort og småt værktøj. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af værkstedsinventar eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.