Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Hejsestiger

Hejsestiger - Arbejdsopgaver i højden

En hejsestige kan sagtens se en smule skræmende ud ved første øjekast, dels fordi den er stor og høj og deljs fordi den synes at være teknisk. Med en hejsestige kan du komme op i den ønskede højde. Selvom du nok har set andre stå på toppen af deres enkelstiger eller skydestiger, betyder det nødvendigvis ikke, at det er en god idé, for jo højere du er på din stige, jo mere ustabilt, står den også grundet tyngdekraften. Når du skal købe en ny stige, er det vigtigt at tænke på sikkerhed og den rigtige arbejdshøjde for at undgå uheld. 

Hejsestiger fra JUMBO

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af combistiger til netop dit behov. Vi tilbyder hejsestiger fra det mest anerkendte brand indenfor stiger og stilladser, nemlig JUMBO, der leverer i allerhøjeste kvalitet til gør-det-selv-folket og til den professionelle bruger. Var det ikke lige en hejsestige, du var på udkig efter, så tilbyder vi dig også andre typer stiger, heriblandt wienterstigermultistigerskydestiger m.fl.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af stiger eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.