Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
AEG Bajonetsavklinger

Bajonetsavklinger til hårde skæreopgaver

Skal du skære i hårde materialer såsom mursten, sten og gasbeton. Uanset hvilken type savearbejde så finder du den helt rette bajonetsavklinge her på siden. Bajonetsavklingen er til skæring i mange forskellige materialer, hvilket gør den til en alsidig klinge. Der findes bajonetsavklinger i forskellig længder og med forskellig antal tænder på savklingen, som gør arbejdet nemt og præcist at udføre. 

AEG Bajonetsavklinger hos Dorch & Danola

Her finder du tilbehør til din AEG bajonetsav. Et stort udvalg af bajonetsavklinger til lave priser. Hvis du vil have høj kvalitet, så køb AEG bajonetsavklinger. Du finder alle slags klinger her – vi har bajonetsavklinger til træ, PVS, specialklinger og mere. Var det ikke lige bajonetsavklinger, du var på udkig efter, så tilbyder vi også et stort udvalg andet tilbehør fra AEG. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra AEG eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.