Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
AEG Bits og Bor

Bits og bor fra AEG hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af bits og bor fra AEG. Ovenfor finder du et stort udvalg af enkeltbor og -bits, og endnu flere forskellige bits- og borsæt. Vi har garanteret hvad du leder efter – du finder både metalbor, træbor, SDS-plus bor, skruebits, fræsejernssæt, murbor og meget mere her. Alle de bits, bor og mere du finder her er altid i den samme høje kvalitet som AEG er blevet kendt for igennem tiden.

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori. 

Hulsave 

Et kopbor/hulsav er anvendelig i mange situationer og derfor er det et must have i din værktøjskasse. Med et kopbor/hulsave kan du komme godt igang med at bore i fliser, metal, træ mv. Hulsavene/kopborene fås i mange forskellige størrelser til forskellige formål. En hulsav/kopbor kan udsave et hul, der kan være større, end hvad et almindeligt bor kan udsave. Hulsaven kan monteres i en borepatron. 

Bits og bitssæt

Dine bits og dermed bitssæt er en super vigtig del af din værktøjssamling. Det er essentielt at have alt, hvad du skal bruge på dette område for, at kunne løse alle de opgaver, der opstår på værkstedet ude på en opgave eller på byggepladsen. Når det gælder hele bitssæt har vi bredt udvalg med sæt i forskellige omfang og dermed til forskellige behov. De fleste bits er egnet til alle bore- og skruemaskiner.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra AEG eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.