Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
AEG Borepatroner og forsatser

Borepatroner til dine AEG maskiner 

En borepatron anvendes i en maskine til opspænding af et værktøj - typisk et bor. Kæberne i borepatoronen går ind og griber om boret, så det herefter kan bore ned i materialet. Typisk spændes patronen fast med en såkaldt dorn, som passer til den givne borepatron, men i dag findes der også et stort udvalg af selvspændende borepatoner. 

AEG Borepatroner hos Dorch & Danola

AEGs borepatroner fås i mange former, størrelser og funktioner. Du finder et stort udvalg af borepatroner og forsatser her på siden, så vi har højst sandsynligt det du leder efter. Du kan blandt andet købe vinkelforsatser, der tillader dig at arbejde på trange steder, og på steder du ellers ikke vil kunne skrue og bore. Var det ikke lige borepatroner, du var på udkig efter, så tilbyder vi også et stort udvalg af andet tilbehør fra AEG. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra AEG eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.