Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
AEG Sandpapir og slibepapir

Sandpapir og slibepapir 

Sandpapir og slibepapir fra AEG i alle størrelser og korn. Her finder du et bredt udvalg af sandpapir til mange værktøjer fra AEG. Slibe- og sandpapiret her på siden passer til excenterslibere, rystepudsere og andre lignende pudse- og slibeværktøjer. Giv dine projekter den finish de fortjener med det rette slibe- og pudsearbejde. Find også et stort udvalg af kvalitetsværktøjer som sandpapiret passer til, under nogle af de andre kategorier du finder her på vores hjemmeside. Både værktøj og tilbehør lever altid op til AEGs velkendte og anerkendte høje kvalitet.

Herunder kan du læse nærmere om nogle af de typer slibeprodukter, der findes i denne kategori. 

Trekant slibepapir til deltaslibere

Trekant slibepapir bruges til deltasliberen. På grund af trekantslibernes høje funktionalitet og brugervenlighed kan de bruges til mange opgaver og af både utrænede og erfarne. De har et design, som gør den nemme at håndtere, og samtidig er sikkerheden og komforten helt i top. Med en trekantsliber kan du spare masser af tid og energi på slibearbejdet, netop fordi du får muligheden for at komme ind i hjørner, små mellemrum mm.

Sliberondeller

Sliberondeller kan anvendes som slibepapir på en excentersliber eller en rotationssliber. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra AEG eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.