Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
AEG Stiksavklinger til præcise snit

Stiksavklinger til præcise skæringer 

Stiksavklinger er ideel til at save præcise skæringer, skarpe kurver, svungne linjer eller bare lynhurtigt forkorte et bræt eller noget lignende. Stiksaven er lille af størrelse og derfor er den ideel på de mest tange pladser. Stiksaven lader klingen arbejde sig fremad i en cirkurlær bevægelse, der gør at du kan save hurtigere i bløde materialer, såsom træ. 

AEG Stiksavklinger hos Dorch & Danola

Stiksavklinger / stiksavblad fra AEG til træ og metal finder du her på siden. Der findes et solidt udvalg af AEGs stiksavsklinger i mange størrelser og til flere materialer. Du kan købe klinger enkeltvis eller i sæt. Sættene kommer i robust og kompakt plastkassette med sikkerhedslås. Klik på den vare du er interesseret i for at læse meget mere om tekniske data, klingens snit, hvilke opgaver klingen er bedst egnet til og meget mere. Alt AEGs værktøj og udstyr lever op til de høje forventninger AEG har fået skabt igennem årene – for kvalitet er altid i top, så du er garanteret effektive og holdbare værktøjer.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra AEG eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.