Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
AEG Afstandsmåler

AEG Afstandsmålere

Med en afstandsmåler fra AEG kan du nemt og hurtigt lave præcise målinger, helt ned til millimeter-sikkerhed. Du kan få målere, der måler flere distancer, alt efter modellen, og designet varierer også. Du kan for eksempel købe afstandsmålere med smarte, intuitive display skærme, og med taster og tastatur. Den simple og intuitive peg-og-skyd funktion gør at du, ene person, nemt kan måle distancer præcist med ét enkelt klik på en knap. Fås også med smart areal, volumen, højde og bredde måle-funktion.

AEG Afstandsmålere hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af AEG afstandsmålere. Afstandsmålerne er af høj kvalitet og har mange funktioner til netop dit behov. Var det ikke lige afstandsmålere, du var på udkig efter, så tilbyder vi også et stort udvalg af andre maskiner fra AEG. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra AEG eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.