Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
AEG Bore-/Mejselhamre

Bore-/mejselhamre til krævende boreopgaver 

Når du virkelig har brug for at bore i hård beton eller lignende materiale, så er det en borehammer, du har brug for. En borehammer kæmper sig lang bedre end andre maskiner gennem de ekstrem hårde materialer, og er i rigtig mange tilfælde et uundværlig stykke værktøj.

Borehamre og mejselhamre findes i mange forskellige former og størrelser. Der findes en borehammer til ethvert behov til både industrien og gør-det-selv-folket. En mejselhammer findes i mange forskellige slagstykrer og størrelser. Slagstyrken på mejselhammeren måles i europæisk standard kaldet EPTA.

AEG Borehammere hos Dorch & Danola

AEG har et stort udvalg af bore- og mejselhamre. Det er en samling er værktøjer med ekstrem effekt og kraft – hvis du skal arbejde i træ, metal eller mange andre materialer, har du her det bedste udvalg af kraftige og yderst troværdige maskiner der kan klare stort set alle boreopgaver. Om du leder efter en borehammer, en bore-/mejselhammer, en mejselhammer eller en kombi-hammer, så har vi det her på siden. Alle AEGs hamre er fyldt med smarte features, som du kan læse mere om ved at klikke dig ind på et af de enkelte produkter på siden. Du kan for eksempel købe en bore-/mejselhammer med FIXTEC-borepatron chuck som sikrer dig en problemfri og helt igennem tilfredsstillende arbejdsgang. Nem, hurtig, sikker og helt igennem intuitiv brugsoplevelse – det er resultatet af AEGs mange års erfaring med kvalitetsværktøj og professionelle, brugervenlige løsninger.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra AEG eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.