Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
AEG Bore-/Skruemaskiner til både mindre og større skrueopgaver

Bore-/skruemaskiner til alsidig brug

Bore-/skruemaskiner er det helt ideelle værktøj til gør-det-selv-folket, der ønsker et kombinationsmaskine. En bore-/skruemaskine er et must have i enhver værtøjsamling og er meget grundlæggende værktøj med mange anvendelsesmuligheder. Den kan anvendes til de helt små skrueopgaver til de helt store skrueopgaver.

Den type bore-/skruemaskine du har brug for, uanset mærket, afhænger af, hvor tit du benytter dig af maskinen og til hvilke opgaver, du skal løse. Der findes en lang række bore-/skruemaskiner. En almindelig bore-/skruemaskine er perfekt til, at du kan udføre mindre opgaver indendøre. 

Bore-/skruemaskiner fra AEG hos Dorch & Danola

Stort AEG bore- og skruemaskine udvalg hos Dorch & Danola. Her i kategorien finder du et kæmpe udvalg af boremaskiner og skruemaskiner fra AEG i mange prisklasser og størrelser. Du kan både finde 18v værktøj, 12v værktøj, diamantboremaskine, ledningsværktøj eller akku værktøj her på siden, og på tværs af alle de forskellige slags bore-/skruemaskiner er kvaliteten altid den samme. Kvaliteten ligger nemlig i top hos AEG og det har den gjort lige siden de blev grundlagt i 1898. Innovativt, intuitivt og troværdigt værktøj er det som AEG er blevet kendt for gennem årene – med god grund. Hvis du allerede har et stykke AEG værktøj og er på udkig efter at udvide din samling, ved du allerede at AEG ikke springer over hvor gærdet er lavest når det gælder kvaliteten – og hvis du leder efter dit første stykke værktøj fra AEG tror vi ikke, du bliver skuffet.

Maskinerne du ser her på siden er nogle ekstremt alsidige og derfor også essentielle værktøjer at have i sit værksted, garage, firmabil eller på byggepladsen. Du kan både købe en bore-/skruemaskine med akku eller uden – vi sælger også pakker med 2x batterier, og en lader, så vi har gjort os umage for at møde dine behov og sørge for at vi har hvad du skal bruge.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra AEG eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.