Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
AEG Høvle - Opnå snedkerfærdigheder

Høvle til plane overflader 

høvlen er et allround værktøj, der både kan rette træ af, så træet bliver glat og plant. og som giver mulighed for at høvle falser i lister. Med en akku høvl kan du nemt og hurtigt udføre træopgaver og opnår præcision til et perfekt snedkerarbejde.

Høvle fra AEG hos Dorch & Danola

Høvle fra AEG er nogle simple, effektive og stærke værktøjer. En AEG høvl kan hjælpe dig med at klare alle slags høvlearbejde. De er udstyret med indbygget udsugning og mulighed for tilslutning af støvpose eller lignende, så du kan arbejde uden svineri, skidt og støv. Det er ekstremt smart og brugbart, og det gør at man under arbejde kun skal koncentrere sig om at gøre arbejdet - maskinernes smarte støvudsugning og behagelige design gør at du ikke skal bruge kræfter på andet end at udføre dit arbejde.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra AEG eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.