Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
AEG Polermaskiner til alsidig brug

Polermaskiner - Alsidig maskine til mange formål

En polermaskine kan være uundværlig til rigtig mange formål, og kan typiske bruges til rigtig mange forskellige overflader. En polermaskine kan anvendes, hvis du ønsker at skabe en ren og blank overflade på en eller flere typer af materialer. Overordnet set kan polermaskinen bruges tl overfladebehandling og er derfor en alsidig maskine til at have lige ved hånden. En polermaskine indstilles til mange forskellige styrker afhængigt af, hvad du ønsker at polere. 

AEG Polermaskiner fra Dorch & Danola

Polermaskiner fra AEG har elektronisk variabel hastighed så du kan tilpasse værktøjet specifikt til dit materiale og din arbejdsopgave, så dit projekt får det perfekte finish. Disse maskiner er propfyldte med alle mulige smarte features – for eksempel kan du få en polermaskine fra AEG med specialgear, lavet til et højt drejningsmoment og optimeret med den perfekte poleringshastighed. Med selvafbrydende kul, let adgang til skift af kul og en smart spindellås. Polermaskinerne er udstyret med en stor, praktisk afbryder der er nem at komme til, så du altid har nemt adgang til den. Den smarte afbryder gør dig fuldstændig fri for besværet ved en lille knap der er svær at komme til under arbejde – brugervenlighed og ergonomi ligger som førsteprioritet hos AEG. Klik på det produkt du er interesseret i, så kan du læse mere om vægt, levering, afgivet effekt, lydniveau, vibrationsniveau og meget mere.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af polermaskiner eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.