Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
AEG SDS Max tilbehør

SDS MAX opsætning 

SDS Max fatningen har en diameter på 18 mm og er udviklet til særlig hårde boreopgaver i armeret beton. SDS MAX opsætningen bliver brugt som standard opsætning til de fleste større borehammere. 

AEG SDS MAX maskiner hos Dorch & Danola

I denne kategori finder du nedbrydningshamre fra AEG i SDS MAX kategorien. Med flere varianter har vi hvad du leder efter. På trods af prisklasserne går kvaliteten igen – AEGs værktøj er altid topkvalitet. Find den SDS MAX borehammer der dækker dine behov lige nu.SDS-MAX dækker over en række bore- og mejselhamre og mejsler egnet til meget tunge nedbrydningsopgaver. En SDS-MAX nedbrydningshammer er en kraftig og robust maskine der er kompatibel med SDS-MAX mejsler. SDS-MAX mejsler er større end SDS-Plus mejsler og egnet til tungere opgaver end sidstnævnte.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra AEG eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.