Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
AEG Slagboremaskiner

Slagboremaskiner til større boreopgaver

Slagboremaskinen er en videreudvikling af den traditionelle boremaskine og anvendes typisk til metal og træ. Den har en slagfunktion, hvilket betyder, at den kan bore i endnu hårdere materialer som f.eks. mursten og beton. Slagboremaskinen er et alsidigt og praktisk stykke værktøj og med slagfunktionen slået fra, er den også ideel til at bore i metal og keramiske fliser. 

AEG Slagboremaskiner hos Dorch & Danola

Slagboremaskiner fra AEG er, uden undtagelse, nogle effektive værktøjer i høj kvalitet. Vi har et stort udvalg her på siden, for at dække dine behov og så vi kan give dig lige den slagboremaskine du leder efter. Vi dækker mange prisklasser og størrelser, og vi har tit gode tilbud, så hold øje. Var det ikke lige slagboremaskiner, du var på udkig efter, så tilbyder vi også et stort udvalg af andre maskiner fra AEG. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra AEG eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.