Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
AEG Slibemaskiner

AEG Slibemaskiner hos Dorch & Danola

Slibemaskiner fra AEG tillader dig at slibe og pudse dine projekter så de får den perfekte finish. Her på siden finder du et kæmpe udvalg af slibe- og pudsemaskiner i topkvalitet fra AEG. Vi har gode priser på vores store udvalg, og vi har næsten altid tilbud kørende så hold øje! Her kan du både købe din næste excentersliber, din næste båndsliber eller din næste rystepudser. Vi dækker alle størrelser og prisklasser, så vi er sikre på at dække dine behov.

Herunder kan du læse nærmere om de slibemaskiner, der findes på denne side. 

Excenterslibere

En excentersliber er en handy og alsidig maskine, der kan anvendes til mange forskellige slibeopgaver. Excentersliberen kaldes også for rystepudserens storebror. Maskinens cirkulære bevægelser opnår et fint resultat på både store og mindre overflader også ved polering. Excentersliberen er alternativet til en rystepudser og anbefaldes til store og grove opgaver. Det er kornstørrelsen på slibepapiret, der afgør, hvor groft du sliber. Med en lille kornstørrelse sliber du grovere. 

Rystepudser til slibning i forskellige materialer

En rystepudser er en meget alsidig maskine til diverse slibeopgaver. Rystepudseren finpudser træoverflader. Der er en gammel opfindelse og den vibrerer i små cirkulære bevægelser, hvor excentersliberens cirkurlære bevægelser er større, dog er rystepudserens slibesål firkantet, hvilket betyder, at den er velegnet til at slibe i hjørner. Rydstepuseren er ideel til slibning af f.eks. døre, paneler eller bordplader. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra AEG eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.