Axcaliber Båndsavklinger Metal

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Båndsavklinger Metal fra Axcaliber

Axcaliber båndsavklinger fremstilles hos Axminster ved hjælp af avanceret CNC-bearbejdning, digitalt måleudstyr med høj præcision og specialiserede varmebehandlingsfaciliteter. Detaljeret kvalitetskontrol udføres på hvert produktionsstadium ved hjælp af det mest moderne inspektionsudstyr. Disse klinger er lavet til små metalskærende båndsave, der er holdbare og giver et lige, glat snit. 

Axcaliber - Mestere af udskæring

Axcaliber har et fremragende udvalg af cirkulære savklinger (Rundsavklinger), båndsavklinger, fræseværktøj, spindelformningsværktøj m.m. for stort set enhver maskine, der giver fremragende service gang på gang. Axcaliber-serien er lavet til de højeste standarder ved hjælp af den fineste kvalitet af materialer.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige produkter fra Axcaliber eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til info@dorchdanola.dk. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Læs mere
Læs mindre