Axcaliber Håndsave

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Håndsave fra Axcaliber 

Håndsaven er det ideelle værktøj til skæring i træ, metaller, sten og lignende. Den er kendetegnet ved et håndtag, der er monteret på en smal klinge eller et savblad med mange tænder, der er skarpslebet. Håndsaven løser hurtige skæreopgaver, hvor det ikke kan betale sig at finde sit elværktøj frem. Håndsaven findes i mange forskellige typer med forskellig hårdhed, antal tænder og størrelser afhængigt at, hvilket materiale der skal skæres i. 

Axcaliber - Mestere af udskæring

Axcaliber har et fremragende udvalg af cirkulære savklinger (Rundsavklinger), båndsavklinger, fræseværktøj, spindelformningsværktøj m.m. for stort set enhver maskine, der giver fremragende service gang på gang. Axcaliber-serien er lavet til de højeste standarder ved hjælp af den fineste kvalitet af materialer.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige produkter fra Axcaliber eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til info@dorchdanola.dk. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Læs mere
Læs mindre