Axminster Engineer maskiner

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Engineer maskiner fra Axminster

Axminster Engineer Series-maskiner er ikke kun en stilfuld tilføjelse til dit værksted, men de omfatter også fremragende funktioner, der skal gøre dem til det første valg for dig. Pålidelighed, tilgængelighed og brugbarhed er alt, hvad du kan være sikker på med Axminster Engineer Serie. Med over 40 års erfaring med salg af ingeniørudstyr fortsætter Axminster med at designe og udvikle maskiner i hele denne serie med uovertruffen opmærksomhed på detaljer, garanteret præcision og kvalitetsfremstilling. 

Engineer maskiner hos Dorch & Danola

I denne kategori finder du et større udvalg af maskiner fra Engineer-serien, der altid er i top kvalitet. Her på siden finder du maskiner til metal, heribandt søjleboremaskiner, drejebænke og meget andet. Var det ikke lige maskiner fra Engineer-serien, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre maskiner fra Axmimster. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra Axminster eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til info@dorchdanola.dk. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Læs mere
Læs mindre