Axminster Precision

1 vare(r)

pr. side

Precision fra Axminster

Axminster Precision er skabt ud af frustrationen over værktøjer, der oversvømmer markedet og er en række traditionelle måle- og markeringsværktøjer, der kan tåle tidens test. Uanset om du er en træarbejder eller en metalarbejder, en professionel håndværker eller en gør-det-selv-mand, kan du være sikker på at måle rigtigt og skære bare en gang med Axminster Precision. Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af disse måleværktøjer fra Axminster Precision. 

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori. 

Målebånd

Når du skal vælge det rette målebånd, så er det vigtigt, at den passer til de mål og behov, som du er ude efter. Der findes forskellige typer og variationer på markedet - både med eller uden håndtag, selvklæbende og meget andet. Så hvis du på forhånd ved, hvad du er ude efter og køber det rigtige produkt, der passer til dine ønsker, så gør du også arbejdet meget nemmere for dig selv og ender ud med et bedre resultat.

Vinkelmålere 

En vinkelmåler er et uundværligt værktøj, når du skal lave om i dit hjem. Når du skal bygge noget er det vigtigt at have noget godt måleudstyr, så du kan udføre dit arbejde mest korrekt og præcist. En cirkel er 360 grader og ønsker du at måle en vinkel, der ligger derimellem, kan du anvende en vinkelmåler. Mange vinkler er faste, hvilket gør dem særligt velegnet til specielle måleopgaver. Brugen af vinkler tager udgangspunkt i matematikkens brug af de 360 grader i en cirkel. Derved kan man præcist beregne konstruktionen, så det bliver lavet i korrekt vinkel.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra Axminster eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til info@dorchdanola.dk. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Læs mere
Læs mindre